Quatre anys de formació professional dual a Espanya i Catalunya. Anàlisi conceptual i d'assoliment d'objectius
PDF

Palabras clave

formació professional dual
diàleg social
estàndards de qualitat
abandonament escolar prematur
nivell de qualificació
atur juvenil

Cómo citar

Requena Amadas, E. (2017). Quatre anys de formació professional dual a Espanya i Catalunya. Anàlisi conceptual i d’assoliment d’objectius. Revista Internacional De Organizaciones, (17), 99–127. https://doi.org/10.17345/rio17.99-127

Resumen

Quatre anys després de la introducció de la formació professional dual a Espanya, cal fer un estudi detallat del model que s'ha dut a terme i avaluar l'assoliment d'objectius. L'article fa una anàlisi conceptual de la norma estatal i catalana i focalitza les dades existents en l'acompliment de quatre objectius. Els resultats mostren desajustos principalment en el diàleg social, la planificació estratègica, els estàndards de qualitat i en aspectes clau com la millora de la qualificació de la població jove i la transició escola-treball.
https://doi.org/10.17345/rio17.99-127
PDF

Creative Commons License

Revista Internacional de Organizaciones
se publica bajo una licencia Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International. Esta licencia permite a otros remezclar, retocar, y crear a partir de tu obra, incluso con fines comerciales, siempre y cuando te den crédito y licencien sus nuevas creaciones bajo las mismas condiciones. Así, cuando el autor/a envía su colaboración está explícitamente aceptando esta cesión de derechos de edición y de publicación. Igualmente autoriza a Revista Internacional de Organizaciones la inclusión de su trabajo en un fascículo de la revista para su distribución y venta.

Con el objetivo de favorecer la difusión del conocimiento, Revista Internacional de Organizaciones se adhiere al movimiento de revistas de Open Access (DOAJ) y entrega la totalidad de sus contenidos a diversos repositorios bajo este protocolo; por tanto, la remisión de un trabajo para ser publicado en la revista presupone la aceptación explícita por parte del autor/a de este método de distribución.

Métricas

Cargando métricas ...